Over ons

Lead generatie is geen trucje, het is mensen werk.

Koud kunstje? Nee, lead generatie is keihard werken, elke dag weer. Maar ieder zijn vak. Dit vak wordt uitgevoerd door Mark de Wit. Hij is in 2010 EasyLeads gestart en heeft inmiddels tientallen bedrijven geholpen.

De zekerheden van EasyLeads

Zorgt voor rendement
100%
Krijgt de essentie boven water
100%
Is altijd transparant
100%
Brengt veel energie
100%

Mark de Wit

CEO / Founder

EasyLeads. Mijn motto : maak het leven zo simpel mogelijk. Zowel zakelijk als privé. Het leven is te kort om ingewikkeld te doen. Maak gebruik van de beste mensen in je leven. Sinds 2007 ben ik gefascineerd door New Business, Leadgeneratie en het jagen op nieuwe klanten. Een mooi vakgebied, moeilijk, maar oh zo boeiend. Ik heb een brede belangstelling voor ondernemers, vakmensen en organisaties en kan me goed inleven in wat mensen (klanten) beweegt. De 7 zekerheden van EasyLeads: Passie, Lef, Expertise, Resultaat, Samenwerking, Energie en Vertrouwen.
Mark de Wit

De mening van onze klanten

EasyLeads heeft sinds 2010 vele bedrijven mogen helpen.
Wij zijn trots op het resultaat en hun mening mag gehoord worden.

  • Kluswebsite huurt Easyleads in voor het opzetten van B2B (vakmannen) en B2C (klussen) AdWord campagnes. Doelen zijn: branding ter promotie van de nieuwe website en conversies op klussen en abonnementen. Door een intensieve open samenwerking, een transparante en deskundige aanpak, sterke copy en analytics halen we inmiddels een aanzienlijk deel van onze new business uit SEA.

    Nick Vieberink Marketingmanager Kluswebsite.nl at Bouwmaat Nederland
  • Mark heeft met veel succes een workshop Social Media verzorgd bij HC&H. Hij deed dit op een levendige en heldere manier en wist daarmee de aandacht goed vast te houden en de deelnemers te boeien. Mark heeft veel verstand van zaken en kan dit goed overbrengen op anderen. Met veel enthousiasme over het onderwerp heeft hij tips en aanbevelingen gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Wij hebben de workshop dan ook als leerzaam en inspirerend ervaren.

    Cynthia Slotema-Schot PR & Marketing Executive at HC&H Consultants
  • Ik huurde Mark in om een LinkedIn training te geven voor mijn mensen van het Bedrijfsbureau HU Diensten van de Hogeschool Utrecht. Hij had al eerder een presentatie gegeven en tijdens de training legde hij de LinkedIn mogelijkheden en functionaliteiten helder uit. Verder besprak hij het nut van een netwerkstrategie. De start van de training was wat stroef maar tijdens de individuele opdrachten raakte iedereen enthousiast, zelfs de mensen die eerst niet op LinkedIn wilden openden alsnog een account. Vooral zijn passie voor sociale media werkte aanstekelijk en gaf energie om aan de slag te gaan.

    John Evers Hogeschool Utrecht
Wij gaan voor tevreden klanten
100%
Wij staan voor zichtbaar resultaat
100%
Wij bieden een persoonlijke aanpak
100%
Wij brengen veel energie
100%

Onze klanten

Samenwerken met EasyLeads?

Bent u een crack in Search Engine Advertising, Content marketing, Lead generatie, Sociale media of online Campagne management? Neem contact met ons op. Wij hebben regelmatig project opdrachten.